fbpx

Naisten fysioterapia

Kaikenikäisille naisille

Naisten fysioterapiapalvelut ovat Femeninassa tarkoitettu kaikenikäisille naisille. Voit tulla fysioterapiaan tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen takia, joita meillä hoidetaan aina kokonaisvaltaisesti koko keho huomioonottaen. Tavoitteena Femeninan naisten fysioterapiassa on palauttaa kehon luonnollinen, ergonomisempi, kivuton ryhti sekä manuaalisella terapialla, että hyödyntämällä monipuolista nykyaikaista liiketerapiaa pilateksen, spiraalistabilaation ja fasciavenyttelyn kautta.

Selkäkivut, pinnallinen hengitys, lantiokivut, alaraajojen kivut, jalkaterän ongelmat, pää-, niska- ja hartiaseudun kivut:

Femeninassa fysioterapiakäynnillä selkä- ja lantiokipuasiakkailla käydään läpi ultraäänikuvantamisella sekä toiminnallisten testien avulla miten keskivartalon lihakset toimivat. Keskivartalo on koko kehon voimanpesä, ja mukaan luetaan vatsalihasten lisäksi myös pakaran riittävä hallinta, pallea, sekä lantionpohjan lihakset. Alaraajojen ja niska-hartiaseudun ongelmia lähdetään aina korjaamaan kokonaisvaltaisesti ryhtikartoituksen ja liikkumisen havainnoinnin avulla. Fysioterapiassa käytetään liiketerapiaa sekä manuaalista terapiaa, kuten Fascia -käsittelyä. Asiakas saa aina yksilölliset harjoitteet.

Ota yhteyttä

Kirjoita viesti Femeninaan. Olemme pikimmiten yhteydessä asiasi tiimoilta.

Varaa aika

Varaa aika fysioterapiaan, hierontaan, hoitoon tai valmennukseen.

Hinnasto

Katso Femeninan palveluhinnasto, joka on aina ajan tasalla.