fbpx

Palveluhinnasto

Varaa aika sähköisellä varaustoiminnolla tai viesti sähköpostiin asiakaspalvelu@femenina.fi

Fysioterapia

89 € äitiysfysioterapia, ensikäynti 75 min.
72 € äitiysfysioterapia, jatkokäynti 60 min.
89 € lantionpohjan fysioterapia, ensikäynti 75 min.
72 € lantionpohjan fysioterapia, jatkokäynti 60 min.
72 € naisten tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia 60 min.
72 € Fascia -käsittely 60 min.
52 € Fascia -käsittely 45 min.

Fysioterapia sarjakortit:
350 € 5 x 60 min.  (70 € / krt)
680 € 10x 60 min. (68 € / krt)

Hieronta

65 € raskausajan hieronta 60 min.
49 € cranial therapy -purentalihas -ja niskahartia hieronta 45 min.

Hieronta,  sarjakortit:
300 € 5 x 60 min.  (60 € / krt)
235 € 5x 45 min. (47 € / krt)

PIENRYHMÄLIIKUNTA

19 € kertamaksu

85 € 5 kerran sarjakortti

159 € 10 kerran sarjakortti

VYÖHYKETERAPEUTTINEN VAUVAHIERONTA

45 € 45 min

120 € 3*45 min – vauvahierontaa suositellaan sarjahoitona

 

PERSONAL TRAINING -VALMENNUS

99 € Personal training -ensikäynti 75 min. joka sisältää fysioterapeuttisen tutkimuksen, ryhtikartoituksen, mahdollisesti ultraäänikuvantamisen ja suunnitelman.

Personal training -valmennuspaketit

Synnytyksen jälkeen paluu liikunnan pariin -yksilövalmennus

Femeninassa on erityisosaamista nimenomaan synnytyksen  jälkeiseen kuntoutukseen, sekä ammattitaitoista tuntemusta liikuntavalmennuksesta huomioiden äidin muuttunut keho.

Paketti sisältää:

 • Fysio Personal Training -ensikäynnin (75 min.).
 • Liikunta- ja hoitosuunnitelman
 • 5 x / 10 x yksilövalmennusta asiakkaalle yksilöllisesti räätälöitynä.

Valmennuspaketin hinta:

 • 499 € 5 x yksilövalmennuskerroilla.
 • 859 € 10 x yksilövalmennuskerroilla.

Hyvä ryhti -eroon kivuista -yksilövalmennus

Lähestymme Femeninassa vahvalla ammattitaidolla monipuolisten pilates-, spiraalistabilaatio -, footbic- ja fasciaharjoitteiden kautta suunnitelmallisesti kohti määränpäätä, jokaisen asiakkaan yksilöllinen tilanne huomioiden.

Paketti sisältää:

 • Fysio Personal Training -ensikäynnin (75 min.).
 • Liikunta- ja hoitosuunnitelman
 • 10 x yksilövalmennusta asiakkaalle yksilöllisesti räätälöitynä.

Valmennuspaketin hinta:

 • 859 €

Voimaa ja liikkuvuutta -yksilövalmennus

Femeninassa on vahva ymmärrys siitä, ettei lihasvoimaa voi järkevästi hankkia, jollei lihaksissa ja nivelissä ole tarpeeksi liikkuvuutta. Valmennuksessa sopivassa suhteessa liikkuvuusharjotteiden, kehonhuollon ja yksilöllisten harjoitteiden kautta lähdetään työstämään voimaharjoitteita sekä kehittämään tasapainoista ja hyvinvoivaa kehoa.

Paketti sisältää:

 • Fysio Personal Training -ensikäynnin (75 min.).
 • Liikunta- ja hoitosuunnitelman
 • 5 x / 10 x yksilövalmennusta asiakkaalle yksilöllisesti räätälöitynä.

Valmennuspaketin hinta:

 • 499 € 5 x yksilövalmennuskerroilla.
 • 859 € 10 x yksilövalmennuskerroilla.

Pilates

Pilates

Pilatestunnilla opitaan käyttämään kehon lihaksia optimaalisesti, jolloin liian yliaktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat. Lantio ja keskivartalo on koko kehon voiman lähde. Pienryhmässä ohjaaja korjaa mahdolliset virheliikkeet ja opettaa toistojen ja korjausten kautta pikkuhiljaa kehoa löytämään tuen keskivartaloon ja koko kehoon, parempaa liikkuvuutta ja kehon elastisuutta unohtamatta. 

 • 19 € /hlö (kertamaksu).
 • 85 € /hlö (5x kortilla).
 • 159 € /hlö (10x kortilla)

BabyPilates

Tunti on tarkoitettu alle 1-vuotiaiden vauvojen äideille. Mukaan voit tulla vauvan kanssa tai ilman. Tunnilla pääpaino on äidissä ja äidin palautumisessa synnytyksen jälkeen. Pilatesharjoitteet on suunniteltu tukemaan synnytyksen jälkeistä palautumista ja saat myös tunnilla yksilöllisiä harjoitteita keskivartalon- ja lantion tuen uudelleen löytämiseksi. Tunnilla saatetaan tehdään myös hypopressive -tekniikasta tuttuja alipaineisia hengitysharjoitteita, joilla saadaa vatsalihasten painetta neutralisoitua ja luonnollinen keskivartalon lihastonus palautettua..

 • 19 € /hlö (kertamaksu).
 • 85 € /hlö (5x kortilla).
 • 159 € /hlö (10x kortilla)

Pilates Seniorit

on aamupäiväryhmä, jossa opit helppojen pilatesliikkeiden kautta pilateksen perusharjoitteita, kehonhallintaa ja saat ensi kosketuksen liikkuvammasta rangasta sekä pilateshengityksestä. Kurssilla edetään rauhassa ja kunkin osallistujan lähtötaso huomioiden pikkuhiljaa kohti lantiota ja keskivartaloa tukeviin harjoitteisiin. Pienryhmässä ohjaaja opettaa toistojen ja korjausten kautta myös yksilöllisiä harjoitteita kullekin asiakkaalle. Pilatestunnin jälkeen pääset aistimaan kehossa hyvän olon.

 • 15 € /hlö (kertamaksu).
 • 65 € /hlö (5x kortilla).
 • 119 € /hlö (10x kortilla)

Eroon erkaumasta -kurssi

Kurssilla mitataan ja tutkitaan jokaisen kurssilaisen mahdollinen vatsalihasten erkauma sekä syvien vatsalihasten toiminta ultraäänilaitetta apuna käyttäen. Kurssilla opetellaan keskivartalon sekä lantionseudun harjoitteita, hyödyntäen uusimpia tutkimustuloksia erkaumakuntoutuksesta. Kurssilta saat kattavat kotiharjoitteluohjeet erkauman kuntoutukseen.

Kurssin hinta 99 € / hlö

 • Sisältää 4 käyntikertaa.

Spiraalistabilaatio – fascia vapaaksi 

Kurssilla vapautetaan kireitä lihaksia ja lihastoimintaketjuja, sekä vahvistetaan tärkeitä vartaloa tukevia ja ryhtiä ylläpitäviä lihastoimintaketjuja.Tunnilla käytetään spiraalistabilaatio-, pilates, ja Fascia -harjoitteita. Kurssilla opitaan kehon liikehallintaa liikkeiden pituuksien sekä erilaisten rangan liikkuvuusharjoitteiden kautta. Opit löytämään tien oman hyvän ryhtisi parantamiseen, sekä löytämään keinoja kehon kireyksien poistamiseen ja tärkeiden ryhtilihasten vahvistamiseen. Tunnilla käytetään pitkiä spiraalistabilaatio kuminauhoja, joten ryhmään mahtuu vain 6 henkilöä.

Tunnille voit tulla kertamaksulla tai ostamalla sarjakortin.

 • 19 € /hlö (kertamaksu).
 • 85 € /hlö (5x kortilla).
 • 159 € /hlö (10x kortilla)

Synnytyksen jälkeinen paluu liikunnan pariin -kurssi

Kurssi on tarkoitettu vastasynnyttäneille äideille. Synnytyksestäsi on voinut kulua 1-12 kk. Kurssilla mitataan ja tutkitaan jokaisen kurssilaisen mahdollinen vatsalihasten erkauma sekä syvien vatsalihasten toiminta ultraäänilaitetta apuna käyttäen. Kurssilla opetellaan vatsalihasten hypopressive tekniikkaa, jota on pitkään käytetty synnytyksen jälkeisessä kuntoutuksessa ympäri maailmaa. Lisäksi opetellaan kokonaisvaltaisesti koko kehon lihastoimintaketjujen sekä lantionseudun harjoitteiden kautta löytämään tuki lantionpohjaan, poikittaiseen vatsalihakseen, sekä muihin lantiota tukeviin lihaksiin. Kurssilla tunnustellaan lihaskireyksiä, ja opitaan vapauttamaan fasciaalisia kireyksiä erilaisin harjoittein. Kurssilla harjoitteet perustuu uusimpiin fysioterapeuttisiin tutkimustuloksiin synnytyksen jälkeisestä kuntoutuksesta.

Femeninassa haluamme, että jokainen äiti voisi osallistua kurssille, joten vauvat ovat aina tervetulleita mukaan studiolle. Kurssilta saat kattavat kotiharjoitteluohjeet synnytyksen jälkeiseen kuntoutukseen.

Kurssin hinta 99 € / hlö

 • Sisältää 4 käyntikertaa.

Hypopressive -tekniikan peruskurssi

Tämä kurssi on tarkoitettu mm. synnyttäneille,
lantionpohjan- ja vatsalihasten toimintahäiriöistä kärsiville, selkäkipuisille sekä mm. painetta lantioon lisääviä urheilulajeja harrastavalle (kuten voimaharjoittelu, juoksu, ponnistusta vaativat lajit).

Hypopressive- hengitystekniikassa opitaan eri asennoissa hengitystä pidättämällä ja samanaikaisesti tekemällä ns. valesisäänhengitys. Tämä valesisäänhengitys saa aikaan alipaineisen imukuppi -efektin, jossa lantion ja vatsan sisäelimet kohoavat, lantionpohjan ja vatsan fascia sekä pallea venyy ja lantionpohjan lihakset sekä vatsalihaskorsetin lihastonus paranee. Hypopressive -tekniikka on alun perin kehitetty synnytyksen jälkeiseen kuntoutukseen, mutta tekniikan hyöty on myöhemmin myös todistettu mm. urheilijoilla. Hypopressive -tekniikkaa käytetään ympäri maailmaa yleisesti synnytyksen jälkeisessä kuntoutuksessa, ja erityisesti lantionpohjan lihasten ja -elinten laskeumien hoidossa ja ennaltaehkäisyssä. Säännöllinen hypopressive -harjoittelu parantaa ja palauttaa vatsalihasten toiminnallisuutta sekä toimii muun muassa palauttavana harjoitteluna kovatehoisen urheilun jälkeen.

Kurssin hinta 79 € / hlö.

 • Sisältää 4 käyntikertaa.

Jooga -kurssit

Äitiysjooga ja synnytysvalmennus

Äitiysjoogatunnilla tehdään viisi lempeää joogaharjoitusta sekä rentoutumisharjoituksia, joista on hyötyä myös synnytyksessä. Synnytysvalmennusosiosta saat vinkit kuinka voit itse helpottaa oloasi synnytyksen aikana. Tunnit sopivat sekä ensikertalaiselle, että ennestään jooganneille ja uudelleen synnyttäjille. Kurssin kahdelle viimeiselle kerralle (synnytysvalmennukseen) voit ottaa puolison tai tukihenkilön veloituksetta mukaan.

Kurssi sisältää 7 käyntikertaa hintaan

 • 139 € /hlö.

Yin -jooga

Yin -jooga on syvävenyttävä ja palauttava harjoitus, jossa pitkäkestoisiin asanoihin laskeudutaan omaa kehoa kuunnellen. Harjoitus rentouttaa kehoa, rauhoittaa mieltä ja tasapainoittaa hermostoa. Yin jooga sopii myös aloittelijoille.

Tunnille voit tulla kertamaksulla tai ostamalla sarjakortin.

 • 19 € /hlö (kertamaksu).
 • 85 € /hlö (5x kortilla).
 • 159 € /hlö (10x kortilla)

Lempeyden voima jooga

on kehoa ja mieltä hellivä joogatunti, jossa yhdistyvät lempeästi vahvistava liike sekä rauhoittava läsnäolo. Kaksiosainen tunti lisää henkistä tasapainoa. Alun dynaamiset liikkeet herättelevät pehmeästi omaa voimaasi ja loppuosan lempeät pitkäkestoiset venytykset rentouttavat ja lisäävät mielen harmoniaa. Kiireen ja stressin tuntua karkoittava tunti etenee rauhallisesti hengityksen tahdissa, jokaisen omaa kehoa ja sen tuntemuksia kuunnellen. Lempeyden voima tunti sopii kaikille, eikä aikaisempaa joogakokemusta tarvita.

Tunnille voit tulla kertamaksulla tai ostamalla sarjakortin.

 • 19 € /hlö (kertamaksu).
 • 85 € /hlö (5x kortilla).
 • 159 € /hlö (10x kortilla)

Ota yhteyttä tai varaa aika

Ota yhteyttä

Kirjoita viesti Femeninaan. Olemme pikimmiten yhteydessä asiasi tiimoilta.

Varaa aika

Varaa aika fysioterapiaan, hierontaan, hoitoon tai valmennukseen.

Henkilökunta

Tutustu Femeninan yrittäjään ja asiantuntevaan henkilökuntaan.