Esittely

Jenni Häkkä

Fysioterapeutti, Pilatesohjaaja, Spiraalistabilaatio -ohjaaja, Hypopressive (By Marcel Caufriez) -ohjaaja, Tanssipedagogiikan erikoistumisopinnot -suorittanut, Personal Trainer (FAF), Fascia -terapeutti, Urheiluhieroja.

Olen Femeninan perustaja, äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti sekä tules fysioterapia osaaja, erikoistumisalueena lantionalueen ongelmat. Olen myös Urheiluhieroja ja Personal trainer sekä kahden mahtavan lapsen äiti. Oma innostukseni lantionseudun ja lantionpohjan fysioterapiaan alkoi omien lasten jälkeen omasta vatsalihasten erkaumakuntoutuksesta, sekä oman selkävammani kuntouttamisesta. Ryhmäliikuntaa olen ohjannut vuodesta 1998 lähtien, ja sillä tiellä ollaan edelleen. Pilatesohjaajana olen työskennellyt kohta 15 -vuotta, mikä onkin antanut oman vankan pohjan lantion- ja keskivartalon ymmärtämiseen sekä kattavan liikepankin sekä selän kuntouttamiseen, että raskaaseen voimatreeniin.

Oma lajitaustani on showtanssissa, minkä saralla olen aikanaan työskennellyt erilaisissa showproduktioissa ympäri Espanjaa ja Kyprosta. Ohjaan tanssia joka tiistai ihanassa kuntostudio Fiiliksessä Lahdessa. Nykyään tanssin lisäksi harrastan monipuolisesti kaikenlaista liikuntaa: voimaharjoittelua, pilatesta, joogaa, hiihtoa, lumilautailua ja laskettelua sekä luonnossa reippailua ja pitkän tauon jälkeen myös juoksemista.

Olen vuosien varrella kouluttautunut monipuolisesti sekä liikunnan- että lantionpohjan- ja äitiysfysioterapian saralla lastenfysioterapia -koulutuksia myöten. Viimeisimpinä vuosina olen kouluttautunut erityisesti Espanjassa lantionpohjan fysioterapian ja raskauden ajan manuaalisen terapian saralla.

Fysioterapiassa hoidan asiakkaitani kokonaisvaltaisesti erittäin yksilöllisesti liiketerapialla sekä fasciakäsittely taidoilla. Työssäni käytän aina diagnostista ultraäänilaitetta, mikä on loistava apuväline erityisesti lantionpohjan toimintaa, erkaumaa sekä vatsalihasten aktivoitumista tutkittaessa.

Valmennan ja kuntoutan ammattitaidolla ja kokonaisvaltaisesti koko isolla sydämelläni,

Jenni

Jenni Häkkä

Ota yhteyttä

Kirjoita viesti Jennille.

Varaa aika

Varaa aika fysioterapiaan tai valmennukseen.

Hinnasto

Katso Fysio Femeninan palveluhinnasto.