VOIMAA LANTIOON JA KESKIVARTALOON KURSSI STARTTAA 3.11.!!!

Haluatko oppia treenaamaan oikein kuntosalilla tai kotona? Kärsitkö selkäkivuista? Lantion elinten laskeumasta? vatsalihasten erkaumasta? Kivuista vatsan tai lantionpohjan alueella? Tämä kurssi on tarkoitettu kaiken ikäisille naisille, jotka ovat kiinnostuneita treenaamaan salilla tai kotona.

Opit harjoittelemaan lantion ja keskivartalon tukilihaksia oikein sekä hallitsemaan lantion ja keskivartalon voimaa voimaharjoitteissa. Opit löytämään oikeat tekniikat keskivartaloharjoitteisiin sekä treenaamaan koko vartalon voimaa järkevästi ja oikeaoppisesti keskivartalon tuella. Vahvan keskivartalon salaisuus on oikeaoppisessa treenissä, liikkuvuudessa sekä hengityksen hyödyntämisessä. Näistä kaikista saat kattavan paketin ja opit treenaamiseen salilla tai kotona.

Kurssi on saanut erittäin Tämä kattava kurssi sopii kaikille!

Seuraava kurssi alkaa TORSTAISIN 3.11. – 1.12.2022 (ei 24.11.) klo 18:15 -19:30 Kurssipaikkana Olefit Lahti, Aleksanterinkatu 7B.

Kurssihinta 109€ (Maksuvälineinä käy myös Epassi, Smartum, Edenred ja Eazybreak)

Kurssivaraukset sähköpostitse: asiakaspalvelu@femenina.fi

Kurssiaikataulut ja hinnat löytyvät myös Olefit Lahden nettisivuilta: Kursseja kaikenikäisille naisille hyvinvoinnin tueksi.,

Nähdään kurssilla!