VOIMAA LANTIOON JA KESKIVARTALOON 4xKURSSI LOKAKUUSSA 2023

Haluatko oppia treenaamaan oikein kuntosalilla tai kotona? Kärsitkö selkäkivuista? Lantion elinten laskeumasta? vatsalihasten erkaumasta? Kivuista vatsan tai lantionpohjan alueella? Tämä kurssi on tarkoitettu kaiken ikäisille naisille, jotka ovat kiinnostuneita treenaamaan salilla tai kotona.

Opit harjoittelemaan lantion ja keskivartalon tukilihaksia oikein sekä hallitsemaan lantion ja keskivartalon voimaa voimaharjoitteissa. Opit löytämään oikeat tekniikat keskivartaloharjoitteisiin sekä treenaamaan koko vartalon voimaa järkevästi ja oikeaoppisesti keskivartalon tuella. Vahvan keskivartalon salaisuus on oikeaoppisessa treenissä, liikkuvuudessa sekä hengityksen hyödyntämisessä. Näistä kaikista saat kattavan paketin ja opit treenaamiseen salilla tai kotona. Lisäksi saat valmiin kuntosaliohjelman salille!

Kurssi on saanut erittäin Tämä kattava kurssi sopii kaikille! Kurssi on saanut loistavaa palautetta, ja toimii loistavasti ajokorttina kuntosali- tai muuhun voimaharjoitteluun! Saat kurssilta mukaan voimaharjoitteluohjelman mitä voit tehdä joko kuntosalilla tai kotitreeninä!

Seuraava kurssi järjestetään lokakuussa 4.10. – 25.10.2023. Kurssipaikkana Olefit Lahti, Aleksanterinkatu 7B.

Kurssihinta 109€ (Maksuvälineinä käy myös Epassi, Smartum, Edenred ja Eazybreak)

Kurssivaraukset sähköpostitse: asiakaspalvelu@femenina.fi

Nähdään kurssilla!