fbpx

Fascia -hoito

Kokonaisvaltaista hoitoa

Fascia on suomalaisten huippuasiantuntijoiden kehittämä lihaskalvojen hoito- ja liikekonsepti. Fascia pohjautuu meridiaaneihin ja ajatukseen siitä, että kehossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Siksi hoidossa ei käsitellä pelkkää ongelmakohtaa, vaan huomioidaan kehon kokonaisuus ja syvemmät lihaskalvorakenteet. Esimerkiksi vatsan alueen fasciahoito voi tuoda ratkaisun refluksiin tai kuukautiskipuihin. Fascian vaikutus on kokonaisvaltainen. Fysiikan lisäksi hoito huomioi henkisen hyvinvoinnin ja liikkeen merkityksen motivoivasti ja aktivoivasti. Fascia kehittää myös asiakaan omaa taitoa kuunnella kehoaan ja ymmärtää sen viestejä.

Haastattelun jälkeen terapeutti tutkii kehon käsin. Jokainen keho on yksilöllinen kalvorakenteita ja lihasten kiinnittymistä myöten. Saatat kokea oivalluksia tai yllätyksiä, sillä esiin tulevat nekin rajoitteet, joihin olet itse jo tottunut. Esimerkiksi jos kyykkyyn meneminen on ollut vaikeaa, keho on voinut hakea omanlaisensa tavan kyykistyä tai yksinkertaisesti korvannut kyykistymisen selän kumartamisella.

Femeninassa jokaisella käynnillä hoitotapa valitaan erikseen, yksilöllisesti. Jokaisen yksilön elimistön reaktiot ovat hyvin erilaisia, joten tilanteen jatkuva tarkkailu ohjaa hoidon oikeaan suuntaan. Tästä syystä ensimmäiseksi fysioterapiakäynniksi on hyvä varata Fascia ensikäynti 75 min.

Ota yhteyttä

Kirjoita viesti Femeninaan. Olemme pikimmiten yhteydessä asiasi tiimoilta.

Varaa aika

Varaa aika fysioterapiaan, hierontaan, hoitoon tai valmennukseen.

Hinnasto

Katso Femeninan palveluhinnasto, joka on aina ajan tasalla.