fbpx

Henkilökunta

Jenni Häkkä

Fysioterapeutti, Pilatesohjaaja, Spiraalistabilaatio -ohjaaja, Hypopressive (By Marcel Caufriez) -ohjaaja, Tanssipedagogiikan erikoistumisopinnot -suorittanut, Personal Trainer (FAF), MyFascia -terapeutti.

Olen yrittäjä, lantionpohjan fysioterapeutti, ätiysfysioterapeutti ja kahden vauhdikkaan lapsen äiti. Oma innostukseni lantionseudun ja lantionpohjanfysioterapiaan alkoi omien lasten jälkeen omasta vatsalihasten erkaumakuntoutuksesta, sekä ainaisten selkäkipujen kuntouttamisesta. Ryhmäliikuntaa olen ohjannut vuodesta 1998 lähtien, ja sillä tiellä ollaan edelleen. Pilatesohjaajana olen työskennellyt yli 10 -vuotta, jonka pariin ajauduin kuntouttaessani omaa selkääni 2000 -luvun puolivälissä.

Vuosien varrella liikkumisen trendit vaihtuu, mutta lopulta aina palataan perusasioihin, kuten joogaan, pilatekseen, hengitykseen, lihasvoimaan, liikkuvuuteen sekä levolliseen riittävään uneen ja positiiviseen elämänasenteeseen. Kaikkeen tähän perustuu oma ajattelutapani, miten liiketerapialla, manuaalisella terapialla, sekä jokaista asiakastani yksilöllisesti kuuntelemalla voin auttaa juuri sinua.

Olen vuosien varrella kouluttautunut monipuolisesti sekä liikunnan- että lantionpohjan- ja äitiysfysioterapian saralla lastenfysioterapia -koulutuksia myöten. Viimeisimpinä Myfascia -terapia (www.myfascia.fi), joka on avannut entisestään käsitystäni ihmisen kokonaisvaltaisuudesta, liikkeen kolmiuloitteisuuden tärkeydestä, sekä manuaalisen fasciahoidon vaikuttavuudesta.

Femenina on syntynyt tarpeesta tarjota teille upeille naisille ammattitaitoisia ja kokonaisvaltaisia Fysioterapia-, liikunta- ja personal trainer -palveluita koko sydämmelläni,

Terveisin,
Jenni 

Jenni Häkkä

KATARIINA PULKKA

Personal trainer, fysioterapeuttiopiskelija

Olen personal trainer ja fysioterapeuttiopiskelija. Kiinnostuin raskausajan sekä synnytyksen jälkeisestä liikunnasta oman raskauteni myötä. Itselleni oli raskauden aikana erityisen tärkeää säilyttää hyvä toimintakyky ja edistää synnytyksestä palautumista ja tässä haluan auttaa myös muita äitejä. Olen käynyt äitiysliikuntaan liittyviä koulutuksia ja tavoitteeni on erikoistua äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutiksi.

Liikunta on ollut aina isossa roolissa elämässäni. Nuorempana oma lajini oli tanssillinen voimistelu, jota harrastin ja valmensin useita vuosia. Sittemmin toiminnallinen saliharjoittelu ja juoksu ovat olleet lähellä sydäntä. Liikunnasta minulle tuli työ, kun kävin personal trainer -koulutuksen ja aloitin valmentamaan yksilöasiakkaita 2016. Valmennuksissa painotan kokonaisvaltaista hyvinvointia, nousujohteista harjoittelua ja kehon kuuntelua. Mittanauhaa ja vaakaa parempia mittareita ovatkin mielestäni vireystaso, terveydentila ja kuntotaso. 

Tarjoan PT-palveluita Femeninassa ja Orimattilan Torikulman fysioterapiassa.

Nähdään liikunnan merkeissä!

Katariina

p. 050 3222143, personaltrainerkata@outlook.com

 

 

Sini Nupponen

Ota yhteyttä

Kirjoita viesti Femeninaan. Olemme pikimmiten yhteydessä asiasi tiimoilta.

Varaa aika

Varaa aika fysioterapiaan, hierontaan, hoitoon tai valmennukseen.

Hinnasto

Katso Femeninan palveluhinnasto, joka on aina ajan tasalla.