fbpx

Henkilökunta

Jenni Häkkä

Fysioterapeutti, Pilatesohjaaja, Spiraalistabilaatio -ohjaaja, Hypopressive (By Marcel Caufriez) -ohjaaja, Tanssipedagogiikan erikoistumisopinnot -suorittanut, Personal Trainer (FAF), MyFascia -terapeutti.

Olen yrittäjä, lantionpohjan fysioterapeutti, ätiysfysioterapeutti ja kahden vauhdikkaan lapsen äiti. Oma innostukseni lantionseudun ja lantionpohjanfysioterapiaan alkoi omien lasten jälkeen omasta vatsalihasten erkaumakuntoutuksesta, sekä ainaisten selkäkipujen kuntouttamisesta. Ryhmäliikuntaa olen ohjannut vuodesta 1998 lähtien, ja sillä tiellä ollaan edelleen. Pilatesohjaajana olen työskennellyt yli 10 -vuotta, jonka pariin ajauduin kuntouttaessani omaa selkääni 2000 -luvun puolivälissä.

Vuosien varrella liikkumisen trendit vaihtuu, mutta lopulta aina palataan perusasioihin, kuten joogaan, pilatekseen, hengitykseen, lihasvoimaan, liikkuvuuteen sekä levolliseen riittävään uneen ja positiiviseen elämänasenteeseen. Kaikkeen tähän perustuu oma ajattelutapani, miten liiketerapialla, manuaalisella terapialla, sekä jokaista asiakastani yksilöllisesti kuuntelemalla voin auttaa juuri sinua.

Olen vuosien varrella kouluttautunut monipuolisesti sekä liikunnan- että lantionpohjan- ja äitiysfysioterapian saralla lastenfysioterapia -koulutuksia myöten. Viimeisimpinä Myfascia -terapia (www.myfascia.fi), joka on avannut entisestään käsitystäni ihmisen kokonaisvaltaisuudesta, liikkeen kolmiuloitteisuuden tärkeydestä, sekä manuaalisen fasciahoidon vaikuttavuudesta.

Femenina on syntynyt tarpeesta tarjota teille upeille naisille ammattitaitoisia ja kokonaisvaltaisia Fysioterapia-, liikunta- ja personal trainer -palveluita koko sydämmelläni,

Terveisin,
Jenni Häkkä

Jenni Häkkä

Sini Nupponen

Äitiysfysioterapeutti, pilatesohjaaja sekä urheilu- ja tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapeutti.

Minulla on ilo tulla pitämään vastaanottoa Femeninaan helmikuusta 2020 alkaen. Olen toiminut fysioterapeuttina pian 15 vuotta. Erityisiä osaamisalueitani ovat äitiysfysioterapia, urheilufysioterapia ja tuki- ja liikuntaelmistön fysioterapia. Suhtaudun työhöni intohimoisesti, ja rakastan ammatissani mahdollisuutta oivaltaa ja oppia uutta joka ikinen päivä. 

Äitiysfysioterapiasta kiinnostuin oman, nyt kahdeksan vuotiaan, tyttäreni syntymän myötä. Noin seitsemän vuoden ajan yksi suurimmista asiaksryhmistäni onkin ollut nimenomaan äidit. Vuosien varrella olen ollut tukemassa satoja äitejä löytämään tiensä vahvaan, toimivaan ja omalta tuntuvaan kehoon.  Jokainen näistä yhteisistä matkoista on ollut omanlaisensa, ja korostankin kaikessa fysioterapiassa yksilöllisyyttä. Ongelmat voivat olla yleisiä ja yhteneviä, mutta ratkaisut niihin yksilöllisiä. 

Äitiysfysioterapian lisäksi olen erikoistunut tuki-ja liikuntaelimistön fysioterapiaan ja urheilufysioterapiaan. Fysioterapeuttinen valmennus, rasitusvammojen kuntouttaminen ja urheilijan suorituskyvyn tukeminen fysioterapian keinoin ovat erityisiä kiinnostuksen kohteitani. Urheilun parissa olen toiminut mm. Suomen nuorten yleisurheilumaajoukkueen fysioterapeuttina ja miesten salibandyliigajoukkue LASBin taustatiimissä. 

Fysioterapeuttina korostan liikkeen ja liikkumisen merkitystä terveydelle, mutta otan asiakkaani huomioon aina kokonaisvaltaisesti. Liike voi kadota meistä monestakin syystä, mutta paluu liikkuvaksi ja itsensä vahvaksi tuntevaksi on aina tavoittelemisen arvoinen asia. 

 Sydämellisesti tervetuloa vastaanotolleni Femeninaan! 

Sini Nupponen

Johanna Niipala

Kätilö, tanssija, jooga- ja pilatesohjaaja sekä kahden pojan äiti.

Työskentelen osa-aikaisena kätilönä Päijät-Hämeen keskussairaalassa sekä omalla toiminimelläni Liikunta- ja kätilöpalvelu Nonna. Ihminen kokonaisuutena, mielen ja kehon yhteys ja niiden toiminnan tutkiminen kiehtovat minua. Oma matkani hyvinvointiin ja liikkeeseen on alkanut tanssin parista Jyväskylän tanssiopistolta. Ihmiskehon ihmeellisyys ja halu oppia lisää vei minut opiskelemaan kätilöksi ja vielä myöhemmin tanssijaksi. Jooga- ja pilates astuivat elämääni raskausaikana sekä pienten lasten äitinä. Herkkänä ihmisenä koen joogan olevan tärkeä osa elämääni maadoittaen ja rauhoittaen hermoston ylikuormittumista.

Äitiysjooga on itsessään jo hyvää valmentautumista synnytykseen. Lisäksi tunneiltani saat paljon tietoa synnytyksestä ja kuinka itse voit helpottaa oloasi synnytyksen aikana.  Haluan tarjota tunneillani osallistujille matkan oman sisäisen rauhan ja läsnäolon ääreen sekä tilaisuuden oivaltaa uutta. Ohjaukseni on lempeää, yksilöllistä ja sallivaa. Joogatunnillani jokaisella on mahdollisuus pysähtyä kuuntelemaan, mitä keho juuri sillä hetkellä tarvitsee. Hengitykseen ja kehon tahtiin keskittyminen rauhoittaa myös mielen. Tunnin jälkeen olo on rauhallisempi, maadoittuneempi ja tasapainoisempi.

Johanna ohjaa Femeninassa äitiysjoogaa, synnytysvalmennusta ja toimii imetysohjaajana sekä doulana.

Johanna Niipala

Mirkka Tikkanen

Yin -joogaohjaaja, Meditaatio- ja rentoutusohjaaja sekä työterveyteen erikoistunut fysioterapeutti ja Puron Virran yrittäjä.

Nuoruuteni kului kilpaurheilun parissa ja liikunta on edelleen iso osa elämääni. Liike on keskeisessä roolissa myös toimiessani fysioterapeuttina ja lisäksi olen ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja jo 15 vuoden ajan. Pysähtymistä ja tasapainoa kaikelle liikkeelle olen löytänyt hengitysharjoituksista, joogasta ja meditaatiosta.

Käsitys ihmisen kokonaisvaltaisuudesta, kehon ja mielen yhteydestä, on syventynyt ja viime vuosina olenkin kouluttautunut joogaohjaajaksi sekä meditaatio- ja rentoutusohjaajaksi.

Työskennellessäni fysioterapeuttina ja joogaohjaajana olen huomannut, kuinka parhaita tuloksia saadaan silloin kun liike, hengitys sekä tietoisuus ja tunne tukevat toisiaan. Ohjauksessani haluan tarjota keinoja hetkeen pysähtymiseen sekä tietoisuuden ja hyvinvoinnin lisäämiseen arjessa.

Mirkka ohjaa Femeninassa Yin -joogaa ja pitää Hyvä hengitys -workshoppeja ja kursseja.

Mirkka Tikkanen

Nina Pantsu

Ryhmäliikuntaohjaaja, Joogaopettaja.

Joogan pariin löysin aikanaan puhtaasti fyysisen harjoituksen vuoksi. Kuitenkin jo muutaman tunnin jälkeen huomasin harjoitusten mukanaan tuoman mielenrauhan ja rauhoittumisen. Jokaisen harjoituksen jälkeen koin oloni olevan kevyempi ja aurinkoisempi. Joogasta tuli hiljalleen osa lähes jokapäiväistä elämää. Olen opiskellut Hathajooga- (250h) sekä Yin-jooga opettajaksi (50h). 
 
Ohjaan joogaa, joka tarjoaa kokemuksellista ja lempeää sukeltamista omaan yksilölliseen kehoosi ja mieleesi. Harjoitukset sisältävät sekä lempeästi vahvistavia että rauhoittavia elementtejä liikkeen, pysähtymisen ja hengityksen kautta. Pyrin joogatunneillani luomaan lempeän ja turvallisen ilmapiirin, jossa sinun on mahdollista pysähtyä oman itsesi äärelle. Kannustan jokaista harjoittelijaa löytämään oman tapansa liikkua sekä kuuntelemaan omaa kehoaan. Tavoitteenani on auttaa sinua lisäämään tietoista läsnäoloa, vahvistamaan sisäistä rauhaa ja edistämään kokonaisvaltaista hyvää oloa.
 
Nina ohjaa Femeninassa Lempeyden voima -joogaa.
Nina Pantsu

Ota yhteyttä tai varaa aika

Ota yhteyttä

Kirjoita viesti Femeninaan. Olemme pikimmiten yhteydessä asiasi tiimoilta.

Varaa aika

Varaa aika fysioterapiaan, hierontaan, hoitoon tai valmennukseen.

Hinnasto

Katso Femeninan palveluhinnasto, joka on aina ajan tasalla.