fbpx

Henkilökunta

Jenni Häkkä

Fysioterapeutti, Pilatesohjaaja, Spiraalistabilaatio -ohjaaja, Hypopressive (By Marcel Caufriez) -ohjaaja, Tanssipedagogiikan erikoistumisopinnot -suorittanut, Personal Trainer (FAF), MyFascia -terapeutti.

Olen yrittäjä, lantionpohjan fysioterapeutti, ätiysfysioterapeutti ja kahden vauhdikkaan lapsen äiti. Oma innostukseni lantionseudun ja lantionpohjanfysioterapiaan alkoi omien lasten jälkeen omasta vatsalihasten erkaumakuntoutuksesta, sekä ainaisten selkäkipujen kuntouttamisesta. Ryhmäliikuntaa olen ohjannut vuodesta 1998 lähtien, ja sillä tiellä ollaan edelleen. Pilatesohjaajana olen työskennellyt yli 10 -vuotta, jonka pariin ajauduin kuntouttaessani omaa selkääni 2000 -luvun puolivälissä.

Vuosien varrella liikkumisen trendit vaihtuu, mutta lopulta aina palataan perusasioihin, kuten joogaan, pilatekseen, hengitykseen, lihasvoimaan, liikkuvuuteen sekä levolliseen riittävään uneen ja positiiviseen elämänasenteeseen. Kaikkeen tähän perustuu oma ajattelutapani, miten liiketerapialla, manuaalisella terapialla, sekä jokaista asiakastani yksilöllisesti kuuntelemalla voin auttaa juuri sinua.

Olen vuosien varrella kouluttautunut monipuolisesti sekä liikunnan- että lantionpohjan- ja äitiysfysioterapian saralla lastenfysioterapia -koulutuksia myöten. Viimeisimpinä Myfascia -terapia (www.myfascia.fi), joka on avannut entisestään käsitystäni ihmisen kokonaisvaltaisuudesta, liikkeen kolmiuloitteisuuden tärkeydestä, sekä manuaalisen fasciahoidon vaikuttavuudesta.

Femenina on syntynyt tarpeesta tarjota teille upeille naisille ammattitaitoisia ja kokonaisvaltaisia Fysioterapia-, liikunta- ja personal trainer -palveluita koko sydämmelläni,

Terveisin,
Jenni 

Jenni Häkkä

NOORA KAUTONEN

Fysioterapeutti, erikoistuva äitiysfysioterapeutti 

Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja erikoistumassa tällä hetkellä äitiysfysioterapiaan. Fysioterapeutin peruskoulutuksen lisäksi olen käynyt koulutuksia äitiysfysioterapian perusteisiin, erkauman hoitoon sekä lantionpohjan fysioterapiaan liittyen.

Kiinnostus äitiysfysioterapiaan heräsi jo opiskeluaikana ja vahvistui omien lasten saamisen myötä. Äitien, niin odottavien kuin synnyttäneiden parissa haluan työtäni tehdä. Erityisesti minua kiinnostaa paluu juoksemaan ja raskaampaan treenaamiseen raskauden ja synnytyksen jälkeen. Järkevällä harjoittelulla ja kuormituksen lisäämisellä voidaan kiertää monta sudenkuoppaa.

Minulla on vahva kilpaurheilutausta, minkä vuoksi lähden innolla mukaan myös pidempiin yksilövalmennuksiin. Asiakkaan tavoitteet ja toiveet huomioiden rakennan harjoitusohjelman, jolla niihin päästään. Kyseessä voi olla niin synnytyksestä palautuminen, painon pudottaminen kuin leikkauksesta toipuminen. Liikepankki on vuosien varrella karttunut hyvin monipuoliseksi ja osaan soveltaa niitä tilanteen mukaan asiakkaalle sopivaksi.

Fysioterapeuttina olen lempeä tsemppari ja pyrin lukemaan asiakasta niin, että arjen kokonaiskuormitus tulee huomioiduksi.

Tervetuloa vastaanotolleni!

 

Terveisin,

Noora

Sini Nupponen

Mirkka Tikkanen

Yin -joogaohjaaja, Meditaatio- ja rentoutusohjaaja sekä työterveyteen erikoistunut fysioterapeutti ja Puron Virran yrittäjä.

Nuoruuteni kului kilpaurheilun parissa ja liikunta on edelleen iso osa elämääni. Liike on keskeisessä roolissa myös toimiessani fysioterapeuttina ja lisäksi olen ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja jo 15 vuoden ajan. Pysähtymistä ja tasapainoa kaikelle liikkeelle olen löytänyt hengitysharjoituksista, joogasta ja meditaatiosta.

Käsitys ihmisen kokonaisvaltaisuudesta, kehon ja mielen yhteydestä, on syventynyt ja viime vuosina olenkin kouluttautunut joogaohjaajaksi sekä meditaatio- ja rentoutusohjaajaksi.

Työskennellessäni fysioterapeuttina ja joogaohjaajana olen huomannut, kuinka parhaita tuloksia saadaan silloin kun liike, hengitys sekä tietoisuus ja tunne tukevat toisiaan. Ohjauksessani haluan tarjota keinoja hetkeen pysähtymiseen sekä tietoisuuden ja hyvinvoinnin lisäämiseen arjessa.

Mirkka ohjaa Femeninassa Yin -joogaa ja pitää Hyvä hengitys -workshoppeja ja kursseja.

Mirkka Tikkanen

Ota yhteyttä

Kirjoita viesti Femeninaan. Olemme pikimmiten yhteydessä asiasi tiimoilta.

Varaa aika

Varaa aika fysioterapiaan, hierontaan, hoitoon tai valmennukseen.

Hinnasto

Katso Femeninan palveluhinnasto, joka on aina ajan tasalla.